Wie zijn wij

Even voorstellen

Ontdek & Doe outdoor kinderopvang is een eigentijdse organisatie voor outdoor buitenschoolse opvang. Wij vinden het belangrijk dat jongens en meisjes lekker buiten kunnen spelen. Deze vorm van opvang en buitenspel is uniek.

Wij zijn meer dan een 'opvang' omdat wij onszelf zien als een verlengstuk van school en thuis. Bij ons worden kinderen gestimuleerd om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Wij geloven sterk in de combinatie van buitenlucht, sport en spel en daarin samenwerking met anderen. Zo kan elk kind zijn of haar talenten ontdekken en ontplooien.

In de dagelijkse praktijk zijn Wilko en Jolanda Damstra beide het gezicht van Ontdek & Doe. Wilko heeft gestudeerd aan het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders) en is gecertificeerd buitensportinstructeur, gehandicaptensportleider en assistent-instructeur. Zijn vrouw Jolanda Damstra is toegepast psycholoog op het gebied van ontwikkelingspsychologie en orthopedagogiek en ontwikkelt en verzorgt zowel individueel als in groepsverband trainingen voor ouders en kinderen. Zij adviseert hen vanuit haar opleiding en werkervaring.