Wie zijn wij

Outdoor kinderopvang

Ontdek & Doe outdoor kinderopvang is een organisatie voor buitenschoolse kinderopvang (BSO) die gespecialiseerd is in buitenactiviteiten. Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn hier op het juiste adres.

ONTDEKKEN
Ontdek & Doe outdoor kinderopvang stimuleert kinderen in het ontdekken van hun talenten. Ze krijgen doelgerichte activiteiten aangeboden met gekwalificeerde en professionele begeleiding. Zo kunnen kinderen zichzelf optimaal ontwikkelen, groeien en boven zichzelf uit blijven stijgen.

DOEN
Ontdek & Doe outdoor kindetopvang maakt kinderen enthousiast voor het spelen en leren in de natuur, bewegen en cultuur. Ze kunnen klimmen en klauteren in de bomen op het terrein. Daarnaast kunnen de kinderen kanoën en met onze landrover worden er educatieve excursies ondernomen.

VEILIGHEID
Ontdek & Doe outdoor kinderopvang  biedt een veilige omgeving om op te groeien. De medewerkers zijn in het bezit van de juiste opvoed-, instructeurs- en veiligheidsdiploma’s. De kwaliteit van de BSO wordt gecontroleerd en getoetst door inspecteurs van de GGD Kinderopvang.

AANDACHT VOOR ELKAAR
Ontdek & Doe outdoor kinderopvang stelt het uniek zijn van elk kind centraal. Daarom bestaat een basisgroep uit maximaal 11 - 22 personen. Hierdoor krijgt elk kind de aandacht die het verdient. Met ieders unieke persoonlijkheid kun je elkaar aanvullen en versterken. Een aanmoediging dat je het goed doet of een compliment van kind tot kind wat je zo uniek maakt, vergroot het zelfvertrouwen.